WE ARE FAREN

Op zoek naar unieke lampen met een sterk verhaal? Dan ben je waar je moet zijn. FAREN is jouw one-stop-shop voor duurzame en authentieke designverlichting. 

WE ARE UNIQUE

Kies je voor een lamp van FAREN? Dan haal je een stukje (reis)geschiedenis in huis! Elke lamp heeft namelijk haar eigen verhaal. En dat zie en voel je aan elk detail.

Bovendien maken we bij FAREN bijna alles mogelijk met de juiste accessoires. Gekleurd lichtsnoer, een speciaal plafondkapje, helder wit of sfeervol zacht licht? Jij kiest, wij toveren jouw droomlamp uit ons atelier.

WE ARE INDUSTRIAL

Denk je nu spontaan aan fabrieken, loodsen en grote verlaten ruimtes? Good thinking! We verzamelen de beste en leukste stukken vanop unieke locaties over de hele wereld. Het weer, het gebruik en de leeftijd geven elk stuk de industriële 'look and feel' die je zoekt. Met ons oog voor schoonheid en detail geven we elk stuk de nodige liefde nu om te schitteren in elk interieur.

Past je FAREN-lamp dan enkel in een industrieel interieur? Of heb je er een boot voor nodig? Natuurlijk niet! Landelijk, modern, Scandinavisch, minimalistisch … Er is een match voor elk interieur. En dus ook voor het jouwe.

En euh … toch je fabriek of je loods pimpen? Dan kan je uiteraard ook bij ons terecht. ;-)  

WE ARE LIGHTING

Mooi, maar wat met je energiefactuur? Ook dat lossen we voor je op. Een FAREN-lamp maakt je leven én je energiefactuur mooier. Dankzij onze zuinige led-lichtbronnen en grondige controle, ben jij gerust. We controleren jouw lampen zodat ze voldoen aan alle regels. En aan al jouw wensen.  

Kiezen voor FAREN is bovendien kiezen voor een betere planeet. Dankzij ons upcycling-verhaal vermijden we een nieuw productieproces en verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Duurzaam design? Check! 

Terug naar boven